Adscripción: Biotecnología y Ciencias Alimentarias Cuerpo Académico: Biotecnología y Productos NaturalesSNI: ( Nivel 1 ); PROMEP (Perfil deseable )
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1) Campas-Baypoli ON, Sánchez-Machado DI, Bueno-Solano C, Núñez-Gastélum JA, Reyes-Moreno C, López-Cervantes J. Biochemical composition and physicochemical properties of broccoli flours. International Journal of Food Sciences and Nutrition 2009; DOI: 10.1080/09637480802702015: 1-11.
2) Olga N. Campas Baypoli, Carolina Bueno Solano, Diana M. Marinez Ibarra, Francisco Camacho Gil, Alma G. Villa Lerma, Jesus R. Rodriguez Nuñez, Jaime Lopez Cervantes, Dalia I. Sanchez Machado. Contenido de sulfurafano (1 - isotiocinato-4(metilsulfinil)-(butano) en vegetales cruciferos. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 2009, Vol. 59, pp. 95 – 100.
3) Chemical and biological characteristics of protein hydrolysates from fermented shrimp by-products. Bueno-Solano, J. López-Cervantes, O. N. Campas-Baypoli, R. Lauterio-García, N. P. Adan-Bante and D. I. Sánchez-Machado. Food Chemistry, 2009, vol 112, 671-675.
4) Bueno-Solano C, Campas-Baypoli ON, Díaz-García AS, Izaguirre-Flores EI, Verdugo-Zamorano W, Estrada-Alvarado MI, Sánchez-Machado DI, López-Cervantes J. Cuantificación de riboflavina (Vitamina B2) en productos lácteos por HPLC, Revista Chilena de Nutrición, 2009, 36(2), 136-142. C.
5) Bueno-Solano, J. López-Cervantes, O. N. Campas-Baypoli, M. O. Cortez-Rocha, R. Casillas-Hernández, J. Milán-Carrillo and D. I. Sánchez-Machado. Quantitative HPLC analysis of riboflavin and aromatic amino acids in three forms of shrimp hydrolysates. Journal of Liquid Chromatography & Related Technologies. 32:3009-3024 (2009). (http://dx.doi.org/10.1080/10826070903320616).
6) O. N. Campas-Baypoli, D. I. Sánchez-Machado, C. Bueno-Solano, B. Ramírez-Wong, J. López-Cervantes. HPLC method validation for measurement of sulforaphane level in broccoli by-products. Biomedical Chromatography, 2010, 24:387-392.
7) D. I. Sánchez-Machado, O. N. Campas-Baypoli, J. López-Cervantes, C. Bueno-Solano. Functional properties and proximate composition of cactus pear cladodes flours. Revista Ciência e Tecnología de Alimentos. Aceptado para publicación.